Podjetja katera zastopamo

Lutosa je podjetje ki se ukvarja izključno samo z izdelki iz krompirja, njihov asortiman je zelo velik saj ponujajo več oblik in vrst pomfrija in krompirjevih izdelkov.

Podjetje Greenyard se ukvarja pridelavo z zamrznjenim sadjem in zelenjavo.

Podjetje Pick Szeget je na Madžarskem trgu in po svetu ena najbolj znanih blagovnih znamk mesne industrije. Pri Pick Szeget podjetju ponujamo različne vrste mesa po najboljši kvaliteti in ceni.

Lenger Seafoods je dinamično svetovno podjetje, katerega dejavnosti zajemajo ribolov, gojenje in prodaja rib ter ostalih morskih prodkutov.

Beldessert je zadnji dodatek v paleti zamrznjenih izdelkov belgijskega družinskega podjetja Galana. Štiri vabljive vrste slaščičarn se trudijo, da so pozorne na zahtevne gurmane. Njihovi produkti bazirajo na piškotih, kolački, muffinih in lava torticami.

Crocodille je podjetje ki se ukvarja z proizvodnjo zamrnjenih sendvičev in bagget. V zadnjih 28 letih si je Crocodille zgradil močan položaj na vsakem od trgov, na katerih deluje, in je uvrščen med vodilne proizvajalce pakiranih baget in sendvičev v Evropi.

Billerbeck Betten-Union GmbH & Co. KG je priznan proizvajalec vrhunskih izdelkov za posteljnino. Iz izbranih polnilnih materialov in tkanin za pokrivanje izdelujejo prašnike, vzglavnike, blazine in druge izdelke za posteljnino.

Derivados Cítricos S.A. je vodilni proizvajalec izdelkov na osnovi citron oz limon v regiji Murcia.

Podjetje beck se ukvarja z proizvodnjo svežih in zamranjenih odojkov..

sl_SI